نتيجه تصويري براي پخت غذا در مايکروفر


 


 


پخت ماهي با مايکروفر

مواد لازم



  • 2 عدد ماهي (حدود يک کيلوگرم)

  • 50 گرم کره

  • 2 قاشق آبليمو

  • به ميزان لازم نمک


طرز پخت

1. ابتدا شکم ماهي را برش داده و آنرا خوب تميز کرده مي شوييم و مي گذاريم آب آن گرفته شود.

2. سپس کره را به مدت يک دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروويو مي گذاريم و با چاقو برش هايي در بدن ماهي ايجاد مي کنيم و ماهي را آغشته به کره و نمک کرده و آنرا روي سه پايه في (بلند) قرار مي دهيم.

3. دستگاه را به مدت 20-15 دقيقه با مايکرو 60% و گريل روشن مي کنيم (کليد ترکيبي) حتما در اين فاصله يک بار ماهي را زير و رو مي کنيم تا دو طرف ماهي برشته شود.


 


ميگو و سس با مايکروفر

 

مواد لازم



  • ميگو تازه  500  گرم

  • شير  1 فنجان

  • آرد سفيد  1 قاشق غذاخوري

  • کره 150 گرم

  • خامه 100 گرم

  • آب 2 فنجان

  • جعفري خرد شده  قدري

  • نمک و فلفل به مقدار لازم



روش تهيه

1. سس ميگو: کره را در يک کاسه پيرکس به مدت 1 دقيقه در مايکروفر با قدرت 100% بگذاريد سپس آرد را داخل کره بماليد و بمدت 2 دقيقه ديگر با همان قدرت در مايکروفر قرار دهيد تا کمي تفت داده شود.

2. شير را کم کم داخل آرد و کره بريزيد و نمک و فلفل را به آن اضافه کنيد و کاملا مخلوط را هم بزنيد و به مدت 4-3 دقيقه در مايکروفر با قدرت 50% بگذاريد تا سس کمي غليظ شود. سپس خامه را به آن اضافه کنيد.

3. روش تهيه ميگو: ميگوها را از داخل پوست درآورده،تميز کرده، بشوييد. دو ليوان آب در يک ظرف پيرکس بريزيد و يک قاشق نمک و فلفل نيز به آن اضافه کنيد. ظرف را در مايکروفر با قدرت 100% بگذاريد تا به جوش آيد. سپس ميگوها را داخل آن بريزيد 8-6 دقيقه ديگر در مايکروفر با همان قدرت قرار دهيد تا بپزد، بعد ميگوها را آبکش کرده و با سس آماده شده مخلوط نموده و کمي جعفري خرد شده روي آن بپاشيد.




پيتزا در ماکروفر


مواد لازم



  • سوسيس و کالباس 250 گرم

  • فلفل دلمه نصف پيمانه (خرد شده)

  • قارچ 1 پيمانه (خرد شده)

  • پنير پيتزا  100 گرم

  • خمير پيتزا آماده 1 عدد  

  • نمک و فلفل  به مقدار کافي



طرز تهيه

1. خمير را به تنهايي روي سه پايه في قرار مي دهيم و آنرا به مدت 2-1 دقيقه قدرت 60% در مايکروويو مي گذاريم تا آب خمير کمي گرفته شود. سپس با سس گوجه فرنگي سطح خمير را مي پوشانيم و روي آنرا کمي پنير پيتزا رنده شده مي ريزيم.

2. تمام مواد را که به شکل دلخواه ولي با قطر نازک خرد شده اند را روي خمير مي ريزيم و لابه لاي آنرا پنير مي پاشيم پيتزا را روي سه پايه في قرار مي دهيم و دستگاه را به مدت 8-6 دقيقه با مايکرو 60% و گريل روشن مي کنيم (کليد ترکيبي) تا هم پيتزا پخته و هم سطح آن برشته شود بهتر است بعد از گذشت 3 دقيقه از اين زمان پنير روي پيتزا اضافه شود



فرني با مايکروفر

مواد لازم



  • آرد برنج 100 گرم

  • شير هموژنيزه 1 قاشق سوپخوري

  • شکر 2.5 قاشق سوپخوري

  • گلاب 0.25 فنجان



طرز تهيه 

1. ابتدا آرد برنج ، شکر و شير سرد را با يکديگر خوب مخلوط کرده و آن را داخل يک ظرف گود مناسب ريخته و به مدت 2 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد ( در اين فاصله يکبار آن را خوب هم بزنيد.)

2. سپس گلاب را به آن اضافه کرده و به مدت 6-3 دقيقه با قدرت 70% داخل مايکروفر قرار دهيد. (دقت نماييد در اين فاصله نيز فرني را 3 الي 4 بار خوب هم بزنيد.)

3. مي توان براي درست کردن اين فرني از ظرف خود دستگاه (بشر) استفاده کرد.






 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سازمان دانش آموزی شهرستان اردل Kyle پوریا نصرتی Pourya Nosrati Javier دانستنی ها TechnicalServices Joseph نور رسام فانوس رایانه Kristi