پخت ماهي با مايکروفر
مواد لازم
- 2 عدد ماهي (حدود يک کيلوگرم)
- 50 گرم کره
- 2 قاشق آبليمو
- به ميزان لازم نمک
طرز پخت
1. ابتدا شکم ماهي را برش داده و آنرا خوب تميز کرده مي شوييم و مي گذاريم آب آن گرفته شود.
2. سپس کره را به مدت يک دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروويو مي گذاريم و با چاقو برش هايي در بدن ماهي ايجاد مي کنيم و ماهي را آغشته به کره و نمک کرده و آنرا روي سه پايه في (بلند) قرار مي دهيم.
3. دستگاه را به مدت 20-15 دقيقه با مايکرو 60% و گريل روشن مي کنيم (کليد ترکيبي) حتما در اين فاصله يک بار ماهي را زير و رو مي کنيم تا دو طرف ماهي برشته شود.
ميگو و سس با مايکروفر
مواد لازم
- ميگو تازه 500 گرم
- شير 1 فنجان
- آرد سفيد 1 قاشق غذاخوري
- کره 150 گرم
- خامه 100 گرم
- آب 2 فنجان
- جعفري خرد شده قدري
- نمک و فلفل به مقدار لازم
روش تهيه
1. سس ميگو: کره را در يک کاسه پيرکس به مدت 1 دقيقه در مايکروفر با قدرت 100% بگذاريد سپس آرد را داخل کره بماليد و بمدت 2 دقيقه ديگر با همان قدرت در مايکروفر قرار دهيد تا کمي تفت داده شود.
2. شير را کم کم داخل آرد و کره بريزيد و نمک و فلفل را به آن اضافه کنيد و کاملا مخلوط را هم بزنيد و به مدت 4-3 دقيقه در مايکروفر با قدرت 50% بگذاريد تا سس کمي غليظ شود. سپس خامه را به آن اضافه کنيد.
3. روش تهيه ميگو: ميگوها را از داخل پوست درآورده،تميز کرده، بشوييد. دو ليوان آب در يک ظرف پيرکس بريزيد و يک قاشق نمک و فلفل نيز به آن اضافه کنيد. ظرف را در مايکروفر با قدرت 100% بگذاريد تا به جوش آيد. سپس ميگوها را داخل آن بريزيد 8-6 دقيقه ديگر در مايکروفر با همان قدرت قرار دهيد تا بپزد، بعد ميگوها را آبکش کرده و با سس آماده شده مخلوط نموده و کمي جعفري خرد شده روي آن بپاشيد.
پيتزا در ماکروفر
مواد لازم
- سوسيس و کالباس 250 گرم
- فلفل دلمه نصف پيمانه (خرد شده)
- قارچ 1 پيمانه (خرد شده)
- پنير پيتزا 100 گرم
- خمير پيتزا آماده 1 عدد
- نمک و فلفل به مقدار کافي
طرز تهيه
1. خمير را به تنهايي روي سه پايه في قرار مي دهيم و آنرا به مدت 2-1 دقيقه قدرت 60% در مايکروويو مي گذاريم تا آب خمير کمي گرفته شود. سپس با سس گوجه فرنگي سطح خمير را مي پوشانيم و روي آنرا کمي پنير پيتزا رنده شده مي ريزيم.
2. تمام مواد را که به شکل دلخواه ولي با قطر نازک خرد شده اند را روي خمير مي ريزيم و لابه لاي آنرا پنير مي پاشيم پيتزا را روي سه پايه في قرار مي دهيم و دستگاه را به مدت 8-6 دقيقه با مايکرو 60% و گريل روشن مي کنيم (کليد ترکيبي) تا هم پيتزا پخته و هم سطح آن برشته شود بهتر است بعد از گذشت 3 دقيقه از اين زمان پنير روي پيتزا اضافه شود
فرني با مايکروفر
مواد لازم
- آرد برنج 100 گرم
- شير هموژنيزه 1 قاشق سوپخوري
- شکر 2.5 قاشق سوپخوري
- گلاب 0.25 فنجان
طرز تهيه
1. ابتدا آرد برنج ، شکر و شير سرد را با يکديگر خوب مخلوط کرده و آن را داخل يک ظرف گود مناسب ريخته و به مدت 2 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد ( در اين فاصله يکبار آن را خوب هم بزنيد.)
2. سپس گلاب را به آن اضافه کرده و به مدت 6-3 دقيقه با قدرت 70% داخل مايکروفر قرار دهيد. (دقت نماييد در اين فاصله نيز فرني را 3 الي 4 بار خوب هم بزنيد.)
3. مي توان براي درست کردن اين فرني از ظرف خود دستگاه (بشر) استفاده کرد.
درباره این سایت