نتيجه تصويري براي آموزش استفاده از توستر


 


اگر براي پخت کيک بجاي فر از توستر استفاده مي کنيد. نکات گفته شده در اين پست کمک مي کند تا کيک هاي بهتري در توستر بپزيد. بيشترين سوالي که براي پخت کيک در اون توستر پرسيده مي شود اينه که: براي اينکه کيک در توستر نسوزد چيکار کنيم؟ يا اينکه وسط کيک هنوز خميري هست اما روي آن کاملاً پخته. موارد گفته شده در ادامه بهتون کمک مي کند تا قادر باشيد در توستر هم کيک درست کنيد، بدون اينکه بسوزد يا خراب شود. در ادامه با تمام نکات مهم در پخت کيک در توستر آشنا خواهيد شد.


خلاصه‌اي از انواع توستر و طرز کار آنها


توستر ها دونوع هستند يکي توستر ساده که تنها براي گرم کردن نان از آنها استفاده مي شود. و ديگري توسترهاي آون  (oven) يا اون توستر  که مي توان به عنوان يک فر کوچک از اون استفاده هاي مفيد داشت مثل گرم کردن نان، پخت نان، پخت کيک و پيتزا و کباب کردن جوجه و …


توستر هاي آون داراي درجه بندي هستنند که مي توان دماي پخت، نوع پخت و زمان پخت را هم مشخص کرد. معمولاً داراي 4 المنت براي توليد گرما در بالا و پايين مي باشند و بعضي از آن ها فن هم دارند.


براي پخت کيک در توستر اون چيکار کنيم ؟


مهم ترين اصل براي پخت کيک در توستر اين است که کاري کنيم تا کيک در توستر کامل و يکنواخت، بدون اينکه بسوزد، بپزد. اگر اين مشکل حل شود، بقيه موارد بستگي به دستور کيک شما دارد که تا چه حد دستور خوبي بوده. بنابراين براي پخت کيک در توستر اون حال با هر دستوري نکات زير را رعايت کنيد:


1- اولين نکته اين است که بايد قالب کيک را تا مي توانيد از المنت هاي پايين و بالا دور کنيد. پس بهترين جا براي قرار دادن قالب کيک در توستر جايي است که وقتي قالب کيک را در آن قرار مي دهيدبالا و پايين قالب از المنت هاي بالا و پايين به يک فاصله باشند.


2- بايد به اين موضوع توجه شود که فضاي توستر کوچک است و براي پخت کيک بزرگ و حجيم مناسب نيست. مي توانيد براي بزرگ شدن کيک در 2 يا 3 مرحله کيک درست کنيد و با قرار دادن آنها روي هم، کيک بزرگ درست کنيد.


بنابراين از ظرف هاي با قطر زياد در توستر نبايد استفاده شود. چون بعد از پف، کيک به المنت نزديک مي شود و روي کيک مي سوزد. قطر قالب در توستر نبايد بيشتر از 5 سانتي متر باشد.


 


3- قالب کيک را تا نصف يا حداکثر دوسوم پر کنيد تا وقتي کيک پف مي کند جا براي پف داشته باشد و نسوزد.




4- دستور کيک ها اغلب براي فر توضيح داده مي شود. بنابراين دمايي که گفته مي شود دماي فر است. براي توستر بايد از دما گفته شده 25 درجه فارنهايت يا حدود 14 درجه سانتي گراد کم کنيد. و به زمان پخت حدود 10 دقيقه اضافه شود.


3- وقتي کيک کاملاً پف کرد و روي کيک گرفت براي اينکه همه جاي آن به يک اندازه بپزد کيک را سريع 180 درجه بچرخانيد. چون قسمت هاي داخل توستر از لبه هاي آن بيشتر گرم مي شود. اگر کيک را نچرخانيد ممکن است يک طرف آن کمي بسوزد. اما بازهم تکرار مي کنم که: وقتي اقدام به چرخاندن و باز کردن در توستر کنيد که کيک کاملاً پف کرده و روي آن سفت شده وگرنه پف کيک مي خوابد.


4- قبل از قرار دادن کيک در توستر، توستر را 10 دقيقه روشن کنيد تا به دماي مناسب برسد و گرم شود.


5- اگر امکان اين وجود دارد که المنت هاي بالا را خاموش کنيد بعد پخت روي کيک آنها را خاموش کنيد.اگر اين امکان براي توستر شما وجود ندارد و با رعايت نکات بالا باز روي کيک مي سوزد: وقتي کيک کاملاً پف کرد و روي آن پخت، سريع کيک را از توستر بيرون بياوريد و روي قالب کيک فويل آلومينيوم که يک طرف آن را چرب کرديد که به کيک نچسبد، قرار دهيد.


لازم نيست فويل دور قالب محکم شود. همين که روي کيک را بگيرد کافي است. بحدي باشد که هوا رد و بدل شود. با اين ترفند روي کيک نمي سوزد. (فويل را همان اول ببريد و آماده کنيد که سريع روي کيک بکشيد و کيک را داخل توستر برگردانيد.) اينکار هم بايد وقتي انجام دهيد که مطمئن شويد مواد کيک سفت شده و کيک کاملاً پف کرده، تا پف کيک نخوابد.


 


6- وقتي دو سوم زمان پخت کيک در توستر گذشت، کيک را با خلال دندان چک کنيد که پخته باشد. خلال دندان را وسط کيک بزنيد. اگر کيک کاملاً پخته باشد چيزي به خلال نمي چسبد.


معمولاً در دماي 170 درجه حدود 40 دقيقه طول مي کشد تا کيک بپزد. اگر کيک نپخته زمان پخت را زياد کنيد و هر ده تا 5 دقيقه با خلال دندان آن را چک کنيد.


 


7-تا نيم ساعت بعد از قرار دادن کيک در توستر درب آن را باز نکنيد تا پف کيک نخوابد. البته هرچه بيشتر بتوانيد درب توستر را باز نکنيد بهتر است.


8- دماي توستر شما شايد دماي واقعي نباشد. بهترين راه براي بدست آوردن دماي واقعي توستر اين است که از يک دماسنج فر استفاده کنيد. دماي توستر را در دماي 350 درجه فارنهايت قرار دهيد. بعد از ده دقيقه دماسنج را سريع داخل توستر قرار دهيد و 2 الي 3 دقيقه صبر کنيد تا دماي واقعي توستر را ببنيد. اگر دماسنج مخصوص فر نداريد، بصورت تجربي با چند بار پخت کيک در فر دستتون مياد که بهترين دما و زمان براي پخت کيک در توسترتون چيه؟. ممکن است دماي واقعي توستر شما بيشتر يا کمتر از ميزاني باشد که در درجه بندي دماي آن مي بينيد.


لطفاً تجربيات و نکاتي که براي پخت کيک در توستر به ذهنتون ميرسه که مي تونه براي پخت بهتر کيک در توستر به بقيه کمک کند. در کامنت ها بنويسيد.


 



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شب موزيک شرکت سازه گستر نصر همه چي از همه جا | تخفيف | نرم افزار afkfcom Waspo In the name of GOD کاشت مو aleah890ce97 News جوانان و ازدواج Stacy